A Kornell Dejvid-díj

2008.10.10. 15:38

Mint az korábban említettem, szerintem Kornélnál sok gyíkabb playa akár évtizedekig elmelegítette a kispadokat az NBA-ben.

Egy TOP-akárhányat írok most ide, hogy kik voltak szarabbak - szerintem - Kornélnál, és érdemtelenül kaptak mindig újra és újra szerződéseket.

Greg Kite

Szép gyerek, talán a bajuszában volt az ereje. Egyszer verekedett Shaq-kel. Statjai a linkelt kosaraskártyán láthatók (hé, erről az emberről adtak ki kártyát?!?!? WTF?!), vagy itt.  12 szezont húzutt le, TIZENKETTŐT. Mit tudhatott? Talán azt, hogy 6-11 volt?


Joe Wolf

Ő is szép gyerek volt, nem bajusszal, hanem mullet-tel (aka bundeszliga séró), és egyszíer volt Shaq cseréje. 11 szezon, öejj...

 

Joe Kleine

TIZENÖT szezon, 15!!!!!! Hogyan? Miért? Kinek állt érdekében? Ki állt mögötte? Mit tudhatott egyesekről? Talán a CIA?  Az FBI? Sosem fog kiderülni, és meg azt is letagadják, hogy ÉN ITT FEL MERTEM TENNI ezt a kérdést. Ha hirtelen nem születnei több poszt, akkor tudnia kell mindenkinek... összeesküvés-elmélet off. Joe Kleinénak nagy karrierje lehetett volna Hollywoodban, természetesen magas náci tisztek szerepében. És lehetett volna német válogatott, megelőzve Kamant!

 

Jack Haley

9 szezon, stabil 3,5 pont, 2,7 pattanó. Mindenkinek ilyen cserére van szüksége!

 

Mark Madsen

Tudtuk, hogy tud táncolni

Most fogja megkezdeni kilencedik szezonját. Ahogy máshol írták:

Mark Madsen = HUSTLE RUN HUSTLE EFFORT FAIL BENCH 

lol. Idén és következő szezonra összesen több mint 5,4 millát adnak neki.

 

Brian Scalabrine

LOL, nem is mondok többet. 8. szezont fogja megkezdeni a répafej. Idén és jövőre összesen majd' hét millát fog kapni!! Szegényt utálják Bostonban. Amúgy meg hülye is, nézd meg itt. Mesél fehérházi mosdós élményeiről, kb. mint Forrest Gump :-S

 

ÉÉÉÉs még lehetne egy rakás.

Honorable mention:

Eric Montross,  Andrew Declerq, John Koncak, Samaki Walker, Devean George, etc

 

Amúgy érdekes, majdnem mind magas csávók (és ráadásul fehérek), talán ezért tartogatják őket?

Ez a szemét meg itten felsorolja az ő Top-15 legrosszabb (izé, kissé képzavar, top-legrosszabb...mindegy) fehér kosarast. Van kis hasonlóság.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://usazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr781030839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_100074 2008.10.10. 18:59:03

Harryvel itt fetrengünk a "Ki a jobb?" szerkesztőségében a röhögéstől. Amúgy gondolom, ha fekákból is kell kvóta egyetemeken, fehérekből is kell az NBA-ben, ez lehet a dolog mögött :) OFF-topic: most már mind a 4 lengéscsillapító össze van rakva.

Ismeretlen_11227 2008.10.10. 19:13:03

Ne offoljá'. Forresttel mi a baj? :P

Komment Elek 2008.10.10. 22:18:33

Jeee, Jack Haley, thx, a 90es évek legnagyobb bencswarmer-towelwéverje!!!! personal févörit: tim kempton: összes hájlájtja hogy az egyik blooper vidión átesik a kispadon
süti beállítások módosítása