Kétnapiapró

2008.11.01. 15:53

Uborkasalátás tálból kanalazott poszt következik, benne minden jóval, amitől fosása lesz az expertnek.

Isiah Thomast, a Knicks tavalyig lúzer edzőjét, amúgy meg igen sikeres nba-stárt altató túladagolással bevitték. Ez azért durva. De nem lenne Zeke és NY, ha nem az jönne, hogy:

Police report out on overdose at Hall of Famer Thomas' house

http://sports.yahoo.com/nba/news?slug=afp-basketnbathomas&prov=afp&type=lgns

" Police found a man collapsed on the kitchen floor when they responded to an emergency call at the home of basketball Hall of Famer Isiah Thomas"

eddig oké

"Thomas, who is 47, later said it was his 17-year-old daughter, Lauren, who was rushed to hospital."

ööö, mostakkor miva'?

"Earlier this week (police chief - a szerk.) Hall bristled at the suggestion the victim could have ben Thomas's daughter. ... "My cops … know the difference between a 47-year-old black male and a young black female," he said."

LOLOLOL!!!

de a lényeg, hogy Zeke valószínűleg a Viagra helyett vett be sok altatót, és véletlenül, nem pedig bánatában:

"There is absolutely no indication that he tried to kill himself. It was a standard call."

Ha már NY, hogy áll Coach D'Antoni és a Knicks?

A Coach kirakta a rotációból az addig stabil kezdő Stárbörit és Körrit, de tényleg,  azóta Stárbörit inaktív listára is rakták, tehát már DNP-t sem tud szerezni. Így múlik el egy(-két) játékos dicsősége. (Irány a Clippers ;-P)

Közben a Knicks fanok képesek azt kántálni, hogy "Stárbörit akarjuk, Stárbörit akarjuk!", amire a Coach úgy reagál, hogy "ezek hülyék, b@zmeg, ezek hülyék, b@zmeg, egy rakás seggfej". Kitartás, Mike! Én veled vagyok!

A Lakers annyira megörült a két győzelemnek, és annak, h Bynum nem sérült, hogy gyorsan kinyalták a seggét egy 4 éves, 58(!!) milliós szerződés-hosszabbítással. Állítólag a negyedik évben 16 millát kap, de elosztva is évi 12 milla. Egy olyan 21 éves gyereknek, aki még SEMMIT nem produkált. Phüejj. Engem, lécci, a league minimumért hadd legyek már benchwarmer valahol!!

A New Orleans gyorsan lepusztította a Sunst 108-95-re, pedig Shaq mindent megtett, hogy Nash lesérüljön, szépen rálökte Hilton Armstrongot (link videóra, eset 1:46-nál). És ahogy azt Elek Expert már régen, sokszor megmondta, azt most Porter edző is megmondta, hogy Amarénak jobban kell védekeznie!! Rádaásul a NOH győzelme back-to-back, sőt, back-to-back idegenben!

Volt Cle-Cha meccs, LeBron 22/9/9, kicsit megerőltethette volna magát egy tripladupláért (+10 fentezi pont!! a 45 mellé), a Cha edzője most Larry Brown, kérdezték LeBront, mit tanult Coach Browntól, mire a rövid, velős válasz az volt, hogy "Semmit". KO, vazze! :-)

Szerző: flegman

3 komment

Címkék: nba, regszízön

A bejegyzés trackback címe:

https://usazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr591030870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eki 2008.11.01. 17:41:49

Stárböri... :D te mit oooltasz? TonyParkerrel mi van? :P Hajrá Tony, hajrá Tony! :D

Komment Elek 2008.11.02. 16:47:06

köszönöm a hivatkozást TP igen kiroá tényleg, amit az is jelez hogy a NBA Live 2009 borítóján ő mosolyog spursba meg azzal szivatják, hogy a fotón kissé felturbózták az izmait na, de hát ez belefér, főleg prettyboy-nál, akit egykoron (asszem) a Look magazin a világ 50!!! legszebb emebere közé válkasztott:))) LOLOLOL my bold expert prediction karácsonykor ő vezeti a ligát dobott pontban (de min. első 5ben, 25+ppg-vel)

Ismeretlen_11227 2008.11.02. 18:42:50

pedig semmi nagy szám nincs a kinézetében én mondom :P csak olyan szimpi nekem :D
süti beállítások módosítása