Tanulságos volt a 2009-es döntő első mérkőzése. Folyamatosan láthattuk Bryant-nem-a-botoxtól-olyan-arcát, és azt kell mondjam, Gasolon is ugyanaz a gémfész van.

Az első negyedórában még egál volt a meccs, addig vezetett is a Magic, de onnantól söprés.

Ez a kép jó: Bryant támad, full throttle, Pietrus meg olyan arcot vág, mint aki bekakilt...

Néhány stat: félidőben a Lakers 32-tizenvalamennyire vezetett in the paint, meccs végére ez 56-22 lett! Miközben azt vártuk, hogy Superman majd dominál inszájd? Aki nem látta, azt gondolhatja a boxscora alapján, hát persze Dwight nem kapott elég taccsot, 1-6 fg, hát de, nézzük meg azt is, hogy 10-16 ft, az még 8 taccs, és sokszor kipasszolta, mert kettőzték. Ezzel nem volt gond. Viszont a Magic semmit nem bírt bedobni, 29%fg az lószar.

Elek azt mondta, a Lakers haz no interior defense, hát de, van, és nagyondurván rászakadtak bárkire, aki a büntin belülről próbálkozott. Egyik jellemző jelenet, valahogy Dwighthoz kerül a labda, Gasol és Bynum (talán Odom?) már alapból ott tornyosul felette, Kobe valahonnan beröpül lenyomni vagy odacsapni. És úgy odacsapni, hogy ne and 1 legyen, hanem ne menjen be. Ehhez persze hozzá kell adni azt is, hogy Lee, Alston nagy nulla volt, és bár a magic 3pt%-a nem volt rossz (8-23), mégis...

Rashard szar volt, asszem ezt jósoltam. Kérem az expert-pirospontot. Egyébként pumpfake után 10-ből kilencszer jobbra indul el... és NEM viszi be a gyűrűig... soft.

A második félidőben Pietrus mutatott pár izgit, leg viccesebb jelenet kb 3 perccel vége előtt, egy ide-oda pattogó labda nála köt ki a bal sarokban, támadóidő jár le, nyakán Bryant, Pietrus csinált NÉGY pumpfake-t, Bryant ugrabugrál, aztán végül elengedi, és bement :-)

Valamiért SVG azt találta jónak, hogy egy negyedet Alston játszott, egyet pedig Jameer, aki 4 hónap kihagyás után gyorsan össze lett varrva. Mindenestre láthatóan jobban, kreatívabban irányított. Nem tudom, volt-e haszna beállítani. Mindenesetre úgy néz ki, mint egy fasírtgolyó...

fasírtgolyó

És van ugyan fogvédője, de az mindig kilóg az arcából...:

Jameer Nelson

Garbage time, érdekes, h Vujacic nem Bryantet cserélte, az vagy Walton és/vagy Farmar volt, a legvégén még DJ Benga-Mbenga-Ubunga-az-ubungaiaké is beállt. Nagyon nem láttam játszani, kíváncsi voltam, mikor állítják be, hogy csapjon oda párat Dwightnak, de nem, csak nem jött. Hát megértettem, miért, mert NEM TUDJA ELKAPNI-megfogni a labdát.

Slusszpoénként Josh Powell - szintén benchwarmer, de szerintem egy nagyon jó, hasznos benchwarmer - zárásként kénytelen rádobni a triplát, mert lejár az óra, és bement :-D

Mutatták, ofkorsz, a celebeket, Lisa Leslie is ott ült egy akkora dagadt nő társaságában, aki valszeg KÉT Aretha Franklint vágott be a meccs előtt. Vicce kontraszt volt, Leslie kb 196 magas, az ismerőse meg 196 széles volt...

A bejegyzés trackback címe:

https://usazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr271169370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a_fater 2009.06.07. 21:01:58

Az a baj, hogy amióta keddenként kosárlabdázom, tisztában vagyok vele, hogy én is úgy néznék ki, mint aki besz@rt, ha Bryant jönne szembe. Remélem amúgy az NBA döntő is olyan szoros lesz, mint az NHL, ott 5 meccs után 3-2 a Detroitnak.
süti beállítások módosítása