2009-2010 előrejelzés

2009.10.27. 19:35

Tavaly ilyenkor is felböfögtem egy nagyképű jóslást a szezon előtt, most is.

My power rankings: Lakers, Spurs, Cleveland, Boston, Orlando, Dallas, ebben a sorrendben.

A Dallas nagyon jót húzott Marionnal, Marion meg örülhet, hogy végre megint Kidd adja majd a magaslabdát.

A Lakers elég jót húzott Artesttel, de nem vagyok abban biztos, hogy Ariza ne tudta volna ugyanazt. Egyébként, Ron megmondta, ha a LAL nem lesz bajnok, őt lehet hibáztatni. Úgy is lesz, erre mérget vehet.

A SAS elég jót húzott a puhapöcs Jeffersonnal, de oltárinagyonjót húzott a ruki DeJuan Blair-rel!! Az egy beast, mint egy fiatal Charles Barkley without the shooting touch, és folyton elesik. Ha mindenki egészséges marad, majdnem ők lesznek a team to beat.

A Boston talán jót húzott Rasheeddal, de mindenképpen jót Marquis-zal, aki backup pg és sg is, lepattanózni, védekezni és dobni is tud, talán egy kicsit hülye. Eddie House-nál mindenképp jobb.

Az Orlandoval jót húzott Vince, de ettől nem lesznek bajnokok. Dwightnak továbbra sincsenek post múvjai, viszont keleti bajnokok lehetnek ismét.

A Clevelandnek igazából csak egy kis jó húzásra lenne szüksége, hogy ne már Mo Williams legyen a második legjobbjuk, vagy helyette Delonte, aki mostanában töltött fegyverekkel triciklizik, mert annyira hülye. Mert amelyik csapatban ők a második legjobbak, az még LeBronnal sem fog nyerni. Kíváncsi vagyok a Shaq experimentre, a két veterán C-re, de a jobbik húzásnak Anthony Parkert és Jamario Moont tartom, mert kellenek a glue guy-ok, a védekezésre is képes atletikus G-k, SF-ok. Persze, Shaq nélkül ez a kettő sem számítana. A Cle akár nyerhet is, de ha idén nem, akkor nem. Ezzel a rosterrel nem.

Nézd, anya, hülye vagyok!

A New Orleans Hornets úgy fog járni, mint amikor Wade lesérült és Shaq elment, Mia-ban 2007-08-ban: annyira szar lesz, hogy CP3 le fog sérülni (illetve ez fordított ok-okozati kapcsolatban is lehet, eredmény ugyanaz), AS szünet környékén Scottot kirúgják a csába. Mark my words.

Ez a csapat szar...!

Nagy nehezen összeraktam 4 fentez csapatot, hát nem kijön ma reggel, hogy Blake Superior minimum hat hétre kiesett? Kicsit már meguntam a scoutingot.

Megkérdeztem Komment Elek experttől ezt a trivia q-t:

Who needs 24 victories to become all-time wins leader (1,333) as a coach?

Tudta, hogy Nellie, és hozzáfűzte, hogy márciusra meg is lesz. Hát ja :-)

Az 1333. győzelmemet akarom!!! Még március előtt!

Valamelyik nap az nba.com-on az volt a címlapsztori, hogy Pacers: playoff or bust - hát bászt. definitely bust.

Azt hiszem, a Houston kellemes meglepetés lesz, nincs egyetlen stár sem, sok jómunkásember, sokat fognak futni, dobni és védekezni. Esetleg Scola egy fentez masín lesz. Ariza már most úgy néz ki, mintha ő lenne McGrady, de leginkább azért, mert ő lett az 1-es. De úgy is mozog, messziről nézve. Ő is jót húzott a Houstonnal, és viszont.

MVP, stb ilyenekre nincs tippem.

Glen Davisnek gratulálunk, hogy verekedésbe keveredett és kitekerte a kezét.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://usazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr701439712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása