NBA Hair Metal

2009.12.14. 23:01

Ujjé, jön a Metalicska Hángöribe, pár hónapja voltam Mr Big-en, egy hete meg volt Winger (akikről azelőtt sosem nem is hallottam, mert műveletlen vagyok).

Erről jut eszembe, hogy néz ki az NBA HairMetal band?

Az annoying lead guitarist nem lehet más, mint: Dirk Werner!

A dobos mindenképp nagyon kemény arc kell, legyen, legyen ritmusérzéke, végezze effektíven a megbízható háttérfőszereplő (éljen a kontradikció), legyen... Fabricio Oberto:

A ritmusgitáros szintén legyen mindenképp megbízható, alapos, de ne legyen probléma, ha előtérbe kell kerülnie, tehát legyen Luis Scola!

Legegyszerűbb, ha a basszeres fekete, mert minden fekete tud basszusgitározni, és még hangszert sem kell venni, mert biztos van a pincében. Marquis!

A frontember, az énekes, akit a legtöbb bugyival dobják meg, ő írja a nótákat, de legalább is a szöveget, tadadadam, Steve Nash! Eleve, hát mikrofonra áll a keze is!

 

Vendégművészként, alkoholban fetrengő zenekartagok pótlására, dzsemmelni, előzenekarnak, vagy simán roadként, gitározik Mike Miller:

Fekete basszeres, a pitonkergető Mikki Cikki Moore:

Alkesz énekes Adam Morrison, mert a név is kötelez:

Glam metálos múltú dobos legyen Joakim Noah:

Akik kimaradtak, mert egy hairmetál band sem lehet száztagú... legnagyobb stár Pau Gasol:

Nu-metálos beteg gyerek Robert Swift és Birdman:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://usazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr601598677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása