All-Star 2010

2010.01.18. 20:19

Az utolsó részeredmények szerint ez lesz az All-Star meccsen:

Nyugat: Kobe, tegyük fel, hogy Nash megelőzi McGradyt, Melo, Dirk, Amar'e

Kelet: LeBron, Garnett (why the phuck??), Wade, Iverson (He? Heeee??!?!?), Dwight.

Elekkel itt agonizálunk, kire lehetne szavazni keleten, akire biztosan: Bosh, Crash, David Lee.

Na, és még kire? Szerintem Rondót berakják, Pirszt is, és Jesust is, tuti, esetleg Jesust talán nem. De mennyire ciki már. Ez így hat, még egy, felőlem lehet akárki. Én NateRobra, DevHarrisre, BrookLopéra szavaztam (miért ne? Miért nem lehetne KÉT All-Star New Jesey-ből? :-D), tehát mondjuk legyen valaki közülük. De biztos lesz olyan agyhalott media vóter, aki miatt J-Szmúv (no moves, no shooting touch) vagy Joe Johnson AS lesz. gáz. ilyen gázos világban élünk. Vagy Derrick Rose-t nyomják még be.

Nyugat: Deron, CP3, Durantula, Kaman, Z-Bo, Roy, Timmay. Nálam Roy és Timmay kérdőjeles volt elsőre, de Elek megnyugtatott, hogy azok nem kérdőjelesek. Persze tuti, hogy Z-Bo-t kihagyják, és Kamant is kihagyják, mert rutinból, Csónszira meg Gasolra fognak szavazni. Gasol sokat volt beteg, kihagyható. De amekkora gáz világban élünk, IDÉN IS DERONT FOGJÁK KIHAGYNI, ÉS CSÓNSZIT RAKJÁK BE!!! (Ne legyen igazam).

A legjobb az lenne, ha Iverson (szökség esetén McGrady), Kobe és Garné sérülés miatt sit-out-olná az AS gámét, és akkor talán midenki As lehetne, aki megérdemli.

A bejegyzés trackback címe:

https://usazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr361683014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása