Tam-tam-tam-taaa-dadam, taaa-dadam, a birodalom kihirdette a 2010-es All-Star beszavazósójának végeredményét...!!! dobpergés:

Íme, az eredmény.

Kelet: 

F: LeBron 2,549,693; Garnett 1,978,116

Flegman expert ítélete: Garnett NEM All-Star. helyette a 3. helyezett Boshnak kellene lennie a kezdőben - Garnettnek meg sehol. Sérült volt, statjai átlagosak, és egy kibaszott mean mudafucka, aki mindig a kisebbekbe bír csak belekötni, lásd egyből a sérülés utáni visszatérésen is. Pföejj.

G: Wade 2,327,550; Iverson 1,269,568

Flegman expert ítélete: Iverson NEM All-Star. Viszont az is nehéz kérdés, ki legyen helyette. Nagyon híg idén a kelet, nálam esetleg Rondo, de Rondo is egy mean mudafucka, diszlájk. Szeret-nemszeret alapján nálam NateRob, de ő sem All-Star. Iversonnak fejezzünk ki annyi riszpetket, hogy egy true warrior, karrierje alapján "megérdemli", és az AS szavazásoknál ez mindig is számított. Whatever. Vote don't lie.

C: Dwight 2,360,096

Flegman expert ítélete: ehhez nincs mit hozzáfűzni, amennyire korlátolt a Dwight (basketball-wise, főleg offense-wise), annyira nincs más, statjai meg rendesen AS szintűek. BrookLopé statwise AS, de 3-40-es mutatónál ne számítson senki arra, hogy őrá szavaznak...

Az Orlando a döntőben, az egy one hit wonder volt, a SVG+Dwight+ballhogs(Vince, Rashard) nem jó mix.

Nyugat:
F: Melo 2,137,560; Timmay 1,156,696

Flegman expert ítélete meglepődése: Timmay megelőzte Dirket???!!! Kár, de nem baj. Nálam  Melo, Dirk lett volna. Vote don't lie.

G: Kobe 2,456,224; Nash 1,222,235

Flegman expert ítélete: Itt legalább nem történt az, ami keleten, Tradecy-t Nash és CP3 is megelőzte végül. Vote don't lie.

C: Amar'e 1,824,093

Flegman expert ítélete: nincs mit hozzáfűzni, statjai megfelelők, a lepattanó továbbra is KEVÉS!! Nyugaton szóba jöhet még Kaman, de ő a szavazólapon SEM volt rajta (de miért is?? Ennyit a liga kompetenciájáról), csak write-in-ként. Ha Timmay C lenne (de nem az, nem az!!), akkor lehetne valamiről vitatkozni.

A lehetséges cserékre még visszatérek.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://usazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr991694963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása