Hogy kiknek kellett volna lenni, és kik lettek:

Nyugat:

Nem meglepő, hogy Kaman helyett Gasolt választották a debil edzők. Csak éppen nem jogos.

Az roppant meglepő, hogy az edzők berakták Z-Bo-t, nem az idei teljesítménye alapján, hanem mondjuk a korábbiak miatt (gondolatmenetem logikus, hisz a nép általában korábbi teljesítmények alapján szavaz be, választ be, lásd KG, Iverson, Pierce, Gasol).

Kelet: Hihetetlen, hogy David Lee helyett Horfordot választották a debil edzők. Horfordot? LEE HELYETT?!?!?!? WTF?!?!?!?! WTF!?!?!?!

Meglepő, de jogos, hogy Rose-t berakták. Nem meglepő, hogy Pierce-t is berakták, DE MINEK.

Közben a megsérült CP3 helyére Billups került, ez sem meglepő, nem vártam volna, hogy egy PG helyre Kamant raknák be (rakná be Stern).

A legutolsó kieső Roy, aki helyett szintén lehetne Kaman, nyilván nem pozíció szerint. UPDATE: Kaman for Roy, ez is bejött.

Nagyon illene valakinek keleten is inkább pihennie, sérüléseit pihentetnie, hogy DAVID LEE teljesítményének megfelelően játszhasson az All-Star-on.

Ide jöjjön egy vicces videó Zach Randolph régen címmel:

A bejegyzés trackback címe:

https://usazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr221737917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a_fater 2010.02.09. 10:04:39

Most eszembe jutott, hogy Magyarország a tízmillió szövetségi kapitány országa :-)

flegman · http://usazzunk.blog.hu/ 2010.02.10. 19:39:10

aaaaz lehet, de én meg expert vagyok! ^_^

a fenti meg a hivatkozott posztban szereplő nevek meg 95%-ban egybecsengenek bmelyik "szakoldal" névsorával. A sérülésekkel együtt meg teljesen bejött a nyugati keret. A keletiből viszon DAVID LEE még mindig hiányzik!!!
süti beállítások módosítása