Láttam az AS cuccokat I.

2010.02.27. 21:53

Skills Challenge

Ismét bebizonyosodott, hogy Nash az egyik legjobb arc az NBA-ben, a profi sportokban. Ahogy a bemutatáskor felvette az izompózt és Kék Acél nézést...!

A végén is jó fej volt, dícsérte a fiatalokat, és hogy mondta is nekik, mivel jóval idősebb, nem kezdhetne-e a második akadálynál/feladatnál. :-)

A kompetisön egész szórakoztató volt, talán ki lehetne találni, hogy kicsit hosszabb legyen, meg több legyen benne az izgi.

Shooting Stars

Ez volt talán a legizgibb és legszórakoztatóbb kompetisön, amit ráadásul a hazaiak nyertek. Ebben a játékban dobni kell tudni, de nem csak hármast, a szerencse is számít a félpályásnál, és hogy az öregfiúk mennyire felejtettek el dobni.

Az atlantaiak nagyon sokat szöszmötöltek Steve Smith hármasával, a végén pedig a félpályással, de azért sikerült 2 percen belül maradni. Mágis Smith dobta be az utolsót.

A los angelesiek gyorsan, fél perc alatt eljutottak a félpályára annak ellenére, hogy érdekességként Gasol dobta az első hármast, ami végül elég gyorsan bement, Brent Laza Barry semmit nem vacakolt, és Ms Ferdinand-Harris már majdnem belőtte a 40. másodpercben a győzelmet, de végül Barry dobta be egy percnél.

Sacramentóból C-Webb szánalmasan sokat pepecselt a triplával, pedig a macinacit sem vette le, Tyreke meg Nicole Powell viszont nem sokat bénázott, így 44 másodperc alatt el is jutottak félpályára, majd egy perxnyi szenvedés jött, és végül Powell bevágta 1:46-nál, egy másodperccel beelőzve Atlantát.

A texasiak, Dirk, Kenny Smith és Becky Orosz Hammon 35 mp alatt ért félpályára, a kérdés, hogy sikerül-e 1:46-nál jobbat? És sikerült: 1:28, Smith, nagyon drukkoltam nekik :-)

A döntőben Texas kezdett, az első 5 pontot 2 kihagyott kísérlettel 18 mp alatt teljesítették, ide már csak egy kis röfi kellett, hogy agyon nehezen verhető idő legyen, ami hatodikra sikerült is (Dirk), összvissz 34 másodperc lett! Durv! Los Angelesnek még sikerült 27-re félpájára érni, de ez kevés lett.

A legfontosabb tanulság viszont az, hogy Becky Hammon és Nicole Powel két szuperjó WNBA csaj, akiket sunáznék.

Powell:

Hammon:

Hárompontos verseny

Már a névsorolvasásnál szánalmasnak tűnt ez a hárompotosdobó verseny, Pierce, Billups bedobott már pár big shot-ot, de egyik sem true shooter, Danilo csak idén kezdett kibontakozni, Frye kényszer hármasdobó (oké-oké, nem túl rosszul, de nem is alapból), Steph Curry ruki, az meg nem is rémlett, hogy tavaly Dequan Cook nyert, és ezért ő a hatodik... sok nyomott nem hagyott bennem.

Pierce úgy nyert, hogy a 2x5 rackből EGYSZER tudott összesen 4-et bedobni, ötöt egyszer sem, többi 3 vagy kevesebb. Igaz, a második körben négy money ball-t bedobott, és ezzel nyert. Az induló dobók közül akkor ő volt a legjobb, de a mazőny szar volt. De láthattuk, hogy Curry dobása nagyon szép, ez a srác még nagy dobógép lesz (azóta, meg az AS szünet előtti hét óta egy fentezi must have).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://usazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr361795809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a_fater 2010.02.28. 21:45:35

Épp most korizik a pályán egy másik Nash, a Kanada-USA olimpiai jéghoki döntőben :)

Becky Hammon nem rossz, de túl erős felépítésűnek tűnik, félnék tőle.
süti beállítások módosítása