BREAKING: Shaq to Celtics

2010.08.04. 23:40

Nagy-nagy bréking nyúz: Shaq Bostonba megy VETERÁN MINIMUMért.

Megírta az újság, és amiről pár napja egy sráccal beszélgettem, hogy végül el fog menni valahova a MINIMUMért, bejött, ráadásul állítólag egy évre állítólag 3 milla/két év. Shaq "eredetileg" 8milla/két évet szeretett volna, ráadásul vmi kontendernél, de, látszik, ez rózsaszín álom volt.

(Képünk illusztráció - via DIME)

Üdv, Shaq, a Boston Nyuggerznél! Ez lesz a 19. szezon (ezt emésszük egy kicsit, tizenkilenc szezon. Nem kevés, sok, nagyon).

Én drukkolok, hogy meglegyen az ötödik gyűrű, de állítom, nem lesz, a Lakers lesz 2011-ben is a bajnok, de nem csak ezért, hanem mert a Boston Nyuggerz - Zseniális Rondót kivéve - csak öregszik, az Orlando és a Miami Superfriends is erős, és mégis csak egy hosszú szezonról van szó. Mindenesetre az ide offszízön nem volt/van éppen uborkaszezon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://usazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr842199678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SnoOp 2010.11.13. 20:42:16

Mókás kis írás :)
süti beállítások módosítása