Elek expert kolléga jóvoltából Flegman expert megnézte a nov 21-i NJ at Toronto meccset, itt a rövid expert report. Természetesn a helyszínen jelen voltam, mindezt a tegnapelőtt kifejlesztett időgép tette lehetővé. Most pedig a stúdióban értékeljük a sót.

Elek expert: Ezt a meccset mindenképp látni kellett, eddig talán a szezon meccse!

Flegman expert: Valóban, nem volt rossz, nem volt rossz, buzzer beaterek, hosszabbítás, fújolás, sérülés, és az azóta kirúgott Mitchell edzőt is láttuk.

Elek, te lehülyézted Bosht, mindeféle rasszista felhang nélkül!

Elek expert: Persze, amikor betörések helyett, amivel mindig megverte a védőjét, elkedzett jumpereket dobálni, hádeminek?

Flegman expert: Igen, igen,  de csak az első félidőben dobált fölöslegesen jumpereket, 4-5 öt

Elek expert:  ez az, te is azt mondod fölöslegesen

Flegman expert:  második félidőben csak a végén és ot-ban, akkor viszont bement! addig meg fenntartotta a veszélyt a védő számára :-) vagy pedig elaltatta, hogy úccse megy be

Carter meg mindent bedobott. Antoni Párkőr kevés volt oda védőnek. Én a regulation végén Bosht raktam volna rá esetleg. Őt csak nem dobta volna át hármasról.

Elek expert: Vince milyen lazán nyomja az ilyen 1kézzel kitartott layupokat

Flegman expert: Brook Lopez a nagyonszegény ember Boozere! nagyon sokat fejlődne, baromi jó lehetne. Ikertesójánál viszont jobb. Mintha az NBA-ben felül lennének reprezentálva az ikertesók... Vagy nem?

Elek expert: nekem bejött, 1-1-ben simán verte JO-t

Flegman expert:  Azt néztem, JO azér dob olyan szarul mezőnyből, mert ő is folyton jumperel, másra nem nagyon képes sztem a szar térde miatt. Ő is robotérddel játszik, bizonyára nincs szalagja.

Elek expert: Igazából nem tom mi nem stimmel a torontóval. frencsájz playa, jó irányító, jó kiegészítők.. hol a hiba? vki azt írta softok

Flegman expert:  de érted, olyan frontkort csere, h Hámfríz... JO helyett, az pech.

Elek expert: hámfríz erősíti a rúlt, h minden csapatban kell egy matty bonbon, vagy szkalabríni

Flegman expert:  répafejű whiteguy

Elex expert:  azaz

Flegman expert:  OT-ben Parkőr triplája előtt a Hell's Bells szólt, jól, a csarnokban...

És most: We will be back right  after these messages...!

(reklám)

nem lesz itt semmilyen reklám.

(/reklám)

A bejegyzés trackback címe:

https://usazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr801030897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_11227 2008.12.11. 17:42:08

frencsájz playa és répafejű whiteguy? jól van, fiúk, nem csalódtam.
süti beállítások módosítása