Tévhit-rovatunkban ma a lépéshibával foglalkozunk.

A tévhit: az NBA-ben nem fújnak be lépéshibát.

A valóság: De. Még a Királynak is.

A bizonyíték:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://usazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr521030909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_100074 2009.01.08. 13:18:53

Vicces, mert az ember azt hinné, olyan természetes, hogy nem vétenek lépéshibát a kosarasok, hogy a bírók oda se figyelnek erre. Amúgy sokszor fordul elő megtorolatlan lépéshiba / kétszer indulás, és ha igen, erről van referencia?

Ismeretlen_104769 2009.01.09. 09:57:04

Usában mindenki lép. Csak ritkán fújják be. Eu-kosárhoz képest nagyon ritkán. Kétszerindulás nem gyakran van, az sokkal egyértelműbb hiba. Itt meg az még az adalék, hogy a stároknak még kevésbé fújnak lépéshibát, a Wizards meg különösen utálja LeBront (mert mindig elveri őket), és playoffban volt már olyan szitu,amikor a Cavs olyan kosárral nyert, ami a Wiz szerint lépéshibás volt. Plusz, LeBron még két nappal később is azon nyafogott, hogy ő nem lépte el: http://sports.yahoo.com/nba/news;_ylt=AhddNgAl4ZIg4noGr.ZHweG8vLYF?slug=ap-lebronswalk&prov=ap&type=lgns Pedig de, nem kicsit, nagyon.
süti beállítások módosítása