NBA 2009 Conspiracy Theory

2009.05.25. 19:17

Cle-LAL döntő, LAL bajnok

Kedves NBA rajongók, igen, itt a kérdésre a válasz: a Lakers lesz a bajnok, a döntőben a Cavalierst fogják legyőzni.

Miért? Nincs miért. Mert a liga ezt akarja. Mert a józan üzletemberi ész ezt diktálja.

Túl sok filmet nézek? Igen, van mit.

Vajon miért van kint az nba.com-on ez a NEGYVENÖT perces film?

Follow Kobe Bryant and LeBron James through their run for the 2009 NBA Championship.

Rövid részlet a jutyúb NBATV csatornán:

 Vajon miért most jött ki Spike Lee Kobe Doin' Work című dokufilmje az ESPN-en, amit tavaly, a 2008-as playoff során vettek fel?

Ízelítő:

 Vajon miért most megy az a jópofa bábfigurás Nike ad-campaign? Amiből a második videó - szerintem - már nem annyira menő, de azért még mindig kiroá :-D :

El kell szomorítanom a Denver rajongókat, a Denver nem fogja megverni a Lakerst, és ehhez még Stu, David J. és a játékvezetői kar sem kell. Megnéztem a Gm1-et, hamarosan a Gm2-t is, meg a többit, amint lecsorognak a gépemre, de a Denver nem fogja tudni megverni a LAL-t. 'Melo nekem nagyon tetszik, az Olimpia óta dícsérem, nem erről van szó. a LAL jobb, és ha meccsenként csak egy ponttal is, az elég.

És.

Az Orlando is jobbnak tűnik a Cle-nél. (A Cle SZAR. LeBronon kívül SZAR. Mo Williams SZAR. Ziggy Ilg ÖREG. Delonte West egy harmadik vonalas irányító.) DE a Cleveland fog továbbjutni.

 

Notes:

LAL-Den Gm2 vége, kettővel megy a Den, 103-101, Gasol feldobást harcol ki Billups ellen, 18,6 van vissza, és a feldobáskor, még mielőtt bárki elütné, JR Smith átszalad a körön keresztbe, bírók nem veszik észre, pedig emiatt a LAL kapta volna a labdát, oldalról. Ehelyett Ariza nem tudja megszerezni a labdát és Billups büntik következtek. Whatever.

Az milyen volt, Cle-Orl Gm2, Mo Williams SEMMIT nem kapott azért, hogy a labdával megdobta Dwightot?? Ha-ha. Közben Kobe a Gm1-en azért kapott, mert, miután reklamált egy fújást, viszont a visszatámadás vége LAL foul lett, már sípszó után frusztrációjában földhöz vágta a labdát - valójában keményen leütötte -, de nem tudta utána elkapni, a kezéből a nézők közé pattant, ÉS ilyen esetben AUTOMATIKUS technikai jár... mu-ha-ha.

És az milyen volt, LAL-Den Gm1, Billups első büntijéhez készülődik, KIHAGYJA, mire kommentátor JVG mondja, "na, fogadunk, hogy ez bemegy", mire azt IS kihagyta, aztán pedig még egyet! Zsinórban hármat! És még egyet clutchban a végén! Vicces volt :-) Miközben addig a playoffban hatvan-akárhányból összesen hármat hagyott ki... :-)

Superman pedik Shaq-elte a 24-sec-clockot, naggyonjó!! Nagyonnagyjeee!!

Ugyanekkor LeBron 20-30 fg, 49 pont?!?! WTF?!?!?! ÁLLAT.

És még tegyük be LeBron Gm2 winnerét:

Szóval, mark my words, de aki szerint nem, hát írja meg kommentben, akinek igaza lesz, annak fizetek egy rekesz-amit-akar-t.

A bejegyzés trackback címe:

https://usazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr91143340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

flegman · http://usazzunk.blog.hu/ 2009.05.26. 20:38:30

UPDATE: Miről ír Steve Aschburner a CNNSI-n? Na, miről?
Jee, én írtam előbb. I rule! (Btw, én nem bírom Aschburnert. Egyrész unalmasan ír, másrészt hogy néz már ki?)

http://sportsillustrated.cnn.com/2009/writers/steve_aschburner/05/26/officials/index.html?eref=T1

"The NBA wants LeBron-Kobe because it would mean fat ratings for its game telecasts and an easy boost in jersey sales and global popularity, which actually might be the same thing. ABC and ESPN want it because those ratings points can translate into advertising dollars. Sponsors want it because the money they spend on commercial time (and big endorsement fees to those two players in particular) more likely will be returned to them, plus, in sales of sneakers and vitamin-laced bottled water.

Pro basketball fans want LeBron-Kobe because it is a natural extension of the playful debate -- who's better? -- that has raged for a while now. Casual fans want it because it makes the NBA accessible to them, reducing to a simple best-of-seven series between one first-name guy and another first-name guy after about eight months and more than 1,300 regular- and postseason games. You folks in O-Town know all about the marketing value of above-the-marquee types, from Shaq and Penny to Mickey and Donald.

The national media want it even if professional decorum demands we should not. Just to avoid looking, y'know, wrong. Almost all of us in April picked the Lakers to face the Cavs in June and we'd rather feel smart than dumb for as long as we can. Milking out a mea culpa column at the back end might eat up another day's deadline but it's never fun. Then there are those to whom professional decorum does not apply; they're the ones in studios who start 53 percent of their sentences these days with "LeBron," "Kobe" or some variation of "No. 23 versus No. 24." Even when they're talking about the Belmont Stakes."
süti beállítások módosítása