Phoenix Tesókz

2009.12.04. 23:12

A Phoenix Suns Tesókz csapatújraépítési - rebuilding - stratégiája egyértelmű: tesókból, lehetőleg ikrekből meg kell szerezni a bénábbat! Íme:

Jarron Collins nyolc évnyi Jazz-beli csillogást követően Shaq pótlására érkezett Phoenixbe. Ikertesója, Jason hajszálnyit fényesebb karriert futott be eddig, melynek csúcspontja a 2003-2005 közötti időszak volt New Jersey-ben.

Az egyik oldalon Jarron, a másikon Jason. Vagy fordítva.

Taylor Griffin három évvel idősebb idei top-draft-pick öccsénél, és ugyan egy körrel, összesen 47 hellyel később draftolták, de ebben biztosan megelőzte a tesót: már játszott rendes (nem preseason) nba meccsen, és statjai is összehasonlíthatatlanul jobbak Blake Superior statjainál (mert neki nincsenek). Preseason-ben már játszottak egymás ellen.

-Béna vagy, bratyó!

-Te meg sérült, öcsi...

Robin Lopez biztos örül, hogy a Nash-futtatta Sunsban szaladgálhat, de még a run-and-gun stílus sem elég, hogy az ikertesó Brook eredményeihez hasonlót mutasson. De idén egyértelműen Robin a sikeresebb.

-Tesó, úgy nézel ki, mint Sideshow Bob

-Tesó, 0-18, NULLA-TIZENNYOLC...!

- :-S

 

A bejegyzés trackback címe:

https://usazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr961574954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása