Me Against The Hollinger

2008.10.23. 16:22

John Statisztikaanalizátor Hollinger ismét írt és jósolt. Menjünk sorban.

Ki a rák az a Hollinger?

Kérem szépen, STFW, google it, vagy ilyesmi, ez az ember találta ki a PER-t, azaz racionális számok összeadásából-kivonásából, valamint szorzásából és osztásából csinált magának karriert. A gugli egy wikipédia bejegyzést dob ki elsőnek, ez az ember a wikipédián is fent van.

OK, mit írt?

Mivel eladta a lelkét, és már nem saját szórakoztatására elemez NBA-t, hanem fizetnek neki, és úgy képzelem, dolgozni nem jár be, hanem e-mailben beküldi a heti penitenciát, de eltértünk a kérdéstől, szóval ő egy expert az ESPN-nél, és arról írt, hogy kiktől vár breakout teljesítményt idén.

Jó, és akkor miaf@szvan? 

HÁT HOGY EZ HÜÜÜJEEEE, AZ, VAZZ!

Szerinte: Veterans who will bounce back - Zach Randolph, NYK

Szerintem: MUHAHA, jamegpersze, öejj, nem mondok semmit, VIDEÓ:

EZT a videót dobja ki ELSŐNEK a jutyúb, ha rákeresünk Zach Randolphra! LOOOL

Szerinte: Stealth All-Star candidates - T.J. Ford, IND

Szerintem:  Ford akkora, hogy elmegy pg-nak, de ő inkább dobna, ahhoz viszont kicsi (6-0,165), "kigolyózták" MIL-ból, TOR-ból, ráadásul utóbbi helyről egy hülye európai, egy spanyol?!?!? ;-) Szerintem ez az ember lesz a következő Ricky Davis, egy cancer, aki szépen körbejárja a ligát, mert ügyes, de szar. Egy olyan játékos, aki szépen eltűnik a lefolyóban. 1-2 éven belül előkerül IND-ban is majd egy "jé, ő jobb pg mint TJ" játékos, és akkor megint elkezd hisztizni, oszt csá.

Szerinte: Stealth All-Star candidates - Andris Biedrins, GSW

Szerintem: LOL, ennek az embernek már tavaly ki kellett volna jönnie, most, hogy Baron elment, a GSW implode-olni fog, és senkit nem fog érdekelni, hogy Biedrins 60%-kal zsákolgat, mert továbbra is max 10 ppg 9 rpg lesz, amit már két éve is tudott.

Szerinte:  Stealth All-Star candidates - Corey Maggette, GSW

Szerintem: megismétlem: GSW. Egyébként meg, Maggette soha. Semmit. Ő nem lesz soha még franchise player sem. Menjen el SAS-ba vagy LAL-ba, legyen csere, bajnok lesz, de másképp semmi.

Szerinte:  The 2008-09 Most Improved Player - J.R. Smith, DEN

Szerintem: Jamegpersze. DAVID LEE! DAVID LEE! DAVID LEE!!

Most mindenki, együtt: DAVID LEE! DAVID LEE!!

JR Smith ügyes kosaras, de egyszerűen hülye. Még újoncként, egyszer megkérdezte, hogy shootaround-ra csak az megy, aki akar, ugye. Mire David Wesley jól kiröhögte :-) (a jelenet az nba.com-on volt fent tavaly, de már nem találom)

És végül Szerintem: Mi az, hogy kifelejti DAVID LEE-t??? Há' miféle expert ez?!?!?

És végül: expertnek azért jó lenni, mert lehet jósolgatni, és TOTÁL SEMMI következménye nincs, ha nem jön be.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://usazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr671030863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kata 2008.10.23. 17:39:07

teljesen igazad van!!! én is pontosan így látom a helyzetet!

Ismeretlen_104769 2008.10.23. 17:40:20

LOL

Ismeretlen_11227 2008.10.23. 22:07:24

Flegman akkor mostmár Te is expert vagy? Jósolgatol itt össze-vissza. Az milyen, aki ügyes, de szar? :D Tehetséges, de nem használja ki, vagy mi van?

Komment Elek 2008.10.26. 07:59:52

flegman expert!!! period!!! bár fentezben azé ez nem mindig látszik:))) hollinger számai nem biztos h sokat jelentenek, de ha veszi vki a fáradtságot és megnézi kenyéradójának honlapján a player infokat, kiderül h minden playánál!!! (nem kevés) írt tavalyi elemzést, idei kitekintést, ami azé nagy munka( főleg ha nem a doktoraduszai írták), és emellett egész jó is mellesleg Z-Bo-val és JR-al igaza van!!! kellene nézni a preseasont!!!!! david lee azért tényleg rulez

flegman 2008.10.30. 17:54:18

to be an expert you don't need to WATCH games you only need to watch recaps and the STATS! És nincs igaza, kellene nézni többévnyi regszízönt, ecsém! (mondom én...)
süti beállítások módosítása