Fentez day 1

2008.10.29. 18:25

Hájj, végre napokat lehet elcseszni arra, kit adjak el, kit vegyek meg, ki hányat játszik, ki sérült, ki a backup pg, k meg nem.

Day 1 report

Igen, jessz,  Superm@nus Flegmaticus nevű csapatommal vezetem a Kosárexpertek ligát, asszem, most kell visszavonulni, hát akkor szevasztok! Csinálhattam volna 96-nál több pontot is, ha HALLGATOK Expert Elekre, és nem Hamón Szessziónszt, hanem Lüke Ridnáurt veszem meg, mer a Hámón nem játszott (szopa-szopacs), és így MÁR nem éri meg megtartani, kockáztatva, h legközelebb sem játszik. Azt meg, hogy miért nem játszott, nincs időm kideríteni.

Helyette vettem egy KevénMártént, mert megengedhettem magamnak.

Más csapatokban is megvolt helyenként a Hamón, 2milla környékén a következő expert tippeket tudom adni annak, aki szintén lecserélné:

Kelenna Azubuike GSW két hétre 2milláért

Spencer Hawes SAC sokhétre félmilláért

Bobby Brown SAC csereirányító, valszeg ki fogja túrni Udrihot.

Fentezi szlíper tipp: Mbah a Moute, MIL

És akik megvoltak, és ami expert múv volt: Tyrus Thomas, Rondo, 

 

Szopóág: KG 10+ milláért nekem nemárhogy csak 20 tsnp-t csinál, mivanitt, kéremszépen, mifolyikittgyöngyösőőőőn?!?!?!?  Villanueva 7,5?!?!?! Eddie House 3?!?!?!

HEEEE???  Éveleji forma, alszunk, vazze? ÉBRESZTŐ!

 

 

 

Szerző: flegman

1 komment

Címkék: nba fentez,

A bejegyzés trackback címe:

https://usazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr71030866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_11227 2008.10.29. 18:46:24

Rondo... Supermanus Flegmaticus...ez jó! CoatchFlegman? vagy te manager vagy vagy hogy van ez
süti beállítások módosítása