Baaad day

2008.11.08. 15:29

A nagyszerű 55-pont-T(a)-pizzle kitekerte bokáját, out for 2-4 weeks :-S

(ahogy ezt Elek is brékingelte. Elek mindenhol ott van, Elek mindenről elsőnek tudósít. Hogy csinálja?)

Ez nagyszerűen keresztbe tesz fentezben is, a SAS meg azt fogja játszani, amit 2003-04-ben a LAL - szenved karácsonyig, aztán meg minden győzelem-vereség számítani fog, a playoffba 6-8.-ként, tökfáradtam fognak menni.

Fentez nagyszerűség Josh Smith ATL-ből szintén boka, szintén 2-4 hét, még szerencse, hogy tegnap nem vettem meg...! És az meg milyen, hogy az ATL 4-0-val kezdi a szezont? Cinderella story of the year so far.

Kedden fentezben Ime Udokát és Roger Mason Juniort kell venni rövidtávra (SAS keddtől hétfőig 5 gáme).

Ma Portland-et kell(ene) venni hosszútávra, Roy egyelőre elég nyomi a nyolcmillás árához viszonyítva, talán a tegnapi Rockets ellenni szuperség majd helyrebillenti.

Középtávra Marquis Daniels (IND) óccsóér 30 tsnp-ket nyom,  Wade (MIA) 45 körül.

Bémiller visszatértével egyelőre Jason Thompson bukott (el is adtam, Hawes maradt - naná, a két redneck együtt tutijó).

Good ol' Jason Kidd is back! At least for one game:  22pont 10lepattanó 9asziszt 2blokk 1 steal 5TO 6-12 3pt azaz 54tsnp. Billupst rendesen lenyomta, de végül a Denver nyomta le a Dallast.

Shaq nem játszott, mert PHO-ben azt találták ki, minden x-edik meccsen pihiztetik, hogy jólegyen.  Az komoly, az éves 20millás fizuért mindig kap pihenőnapot, és az is komoly,.hogy egy csapat - végül is - nem a győzelmek számának maximalizására törekszik (sztem egy 82meccses, fél év hosszú alapszakaszban másra nem lehet törekedni, mert bmikor beüthet a krach, és a szezonnak annyi). Plusz, Nash és Amaré az egész negyedik negyedben ült, bár akkor már 79-59-re szoptak. Állítólag mindenki Derrick Rose-tól ájuldozik, amúgy.

A bejegyzés trackback címe:

https://usazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr411030880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása