Azt híresztelik, hogy Al-t elküldik a Knickshez, állítólag Malik Rose-ért (há' öllégfurcsa, Harrington azért jobb ennél), de másik állítólag szerint Jamal Crawfordért (hihetőbb lehet).

Szerintem, utóbbi logikusabb, talán a NY-nak jobb, de igazából senki nem nyer ezen a bziniszen, max Don Nelsont eggyel kevesebb GSW játékos utálja. (Érdekes, Nelson mindenhol először az újító, a zseni, játékosok kivirágoztatója, de 2-3 év után sorra megutálják egymást a játékosokkal, a tulajjal... képzelem, nagy f@sz lehet, de lehet, hogy nem. Ez az utolsó mondat hódolás a politológusok elött.) Viszont D'Antoni, lehet, nem fog örülni, hogy a jelenleg egyetlen, gyors és dobni képes kisemberét eladják...

Na és? kit érdekel manapság a GSW és a NYK?

(Ez a poszt annyira friss és update, igazából még a forrásaim sem tudják, mi lesz.)

MégUPDATE-ebb:

Állítólag a Clippers-t is beveszik a bizniszbe, Jamal Crawford, Zach Randolph, Al Harrington, Tim Thomas, and Cat Mobley, plusz a reszli kerülne újaosztásra a 3 csapat között. BTW, Thomas már játszott a NY-ban.


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://usazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr551030891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása