Szerintem ezek a playák sokkal többet tudnak hozzáadni egy csapat teljesítményéhez, mint azt sokan gondolják. A fizetéseiket most nem veszem figyelembe, ahhoz még egy csomót kéne keresgélni, ahhoz meg most nincs kedvem.

Joel Przybilla - A Portland kezdő centere, egyelőre jobb, mint Black Moses. Már a neve is naaagy lúzerséget sugall. A csávó dobni nem tud, sőt, egyszerűen nem szokott, de inside presence. Átlagaiu nem adják vissza, hogy ő szed Portlandben lepattanót és ő blokkolja a dobásokat. Ráadásul évek óta verekszik Shaq-kel, ami egy ilyen bamba arcú fehér sráctól teljesítmény. Ő majdnem minden csapatba beférnekezdő centernek, ha Ben Wallace befér. Dwighthoz nem hasonlítható, meg Shaq-hez sem, sőt, talán Ziggy Ilghez sem, de rögtön utánuk ott van.

Steve Blake -  Szintén Portland, a szegény ember fehér Billups-sza. Girhes, valszeg mindenki erősebb nála, de irányítónak jó, tud kintről dobni, és valszeg sosem fognak neki sok pénzt fizetni. Sok csapatban lehetnek kezdő irányító, vagy stabil backup. Portlandbenő a csapat agya.

Rajon Rondo - A bajnok csapat irányítója. Mindent csinál, és csak ezután dob rá. Hosszú karjai vannak, mint egy póknak. Mindig kifelejtik a future top pg-k közül, pedig biztosan ő a harmadik a CP3-Deron kettős után. Ha meg Kiddet és Nasht is figyelembe vesszük, akkor az ötödik, mondjuk.

Jason Kidd - Aszongyák, a Dallas elbaszta, hogy a feljövő Devin Harrist elcseréllte az öregecskedő Kiddre. De Kidd még mindig 9 pont - 8 asziszt - 6 lepattanó - 2 steal átlagot produkál. Amiért ide berakom az az, hogy soha nem kapott MVP-t. Disznóság! Idén is van már egy tripöldábölje, és több tripöldáböl közeli élménye.

David Lee -  Már kifejtettem, David Lee a király!!! Most néztem aNY at LAL-t, David Lee mindent csinál, két fejjel magasabb centereket fog, dupla-duplát átlagol, egyedül Dwight szed nála több lepattanót a kedző centerek közül.

 

Várom, hogy az expertek hozzászóljanak, különösen Elek értelmes hozzászólásai érdekelnek.

Szerző: flegman

1 komment

Címkék: nba, underrated

A bejegyzés trackback címe:

https://usazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr421030904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_11227 2008.12.25. 21:40:26

Rajon Rondot már csak a neve miatt sem kéne underrate-elni... :D
süti beállítások módosítása