Kari tévé

2008.12.24. 18:38

Szörfölök mind a HÁROM földi sugárzású adón, 23-án este megy egy ilyen filózós-sokatpofázós családi dráma, nem az a vészes, csak low-level conflictok, lány terhes lesz, unokatesót meglátogassuk, derégláttalak-de-akkor-is-utáltalak, cuppcupp. Olyan tipikus Richard Dreyfussos, éppen ezért ő az egyik főszereplő. Lányuk éppen bemutatja a hótfehér szülőknek az apajelöltet, hát nem egy naaagy benga fekete lesz anya édes kicsi lányának a párja? De, és nem más, mint John Salley!! LOL Nem volt egy nagy ász, de aki játszott azzal a barna Lakers vs Celtics pécés NBA játékkal, az játszhatott vele is. Bajnok lett a Chicagóval 96-ban és a Lakersszel 2000-ben.

John Salley a Parttól partig című remekben:

Btw, a film eredeti címe Coast to Coast, ami szintén erőteljes kosaras utalás is lehet, és a filmben Salley egy volt NBA sztárt játszik, akiből tévés kommentátor lett.

Aztán, éljen dec 24, szirupos karifilmek dögivel, kapcs-kapcs, ertéelbluk, A legszebb karácsonyi ajándék című izé, benne Mikulás, kiscsajok, hóvihar, és krampuzok. Az egyik krampusz pedig MEGINT John Salley!!! John Salley dömping van!! First evör player in the NBA to be aired in films in supporting roles on consecutive days just before christmas, in Hungary!! :-DAz NBA játékosok még ilyet is tudnak, mutasson nekem valaki egy focistát, aki ilyen filmekben szerepelt, vagy karácsonykor kétszer is láthattuk volna a tévében!! Mert erre is csak a jófej kosarasok képesek, a setét focisták meg nem! :-)

A 213 magas krampusz, remélem, mindenki jól látja:

És erre a játékra utaltam:
Mindenkinek békarit+újévt, jól!

A bejegyzés trackback címe:

https://usazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr551030905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_11227 2008.12.25. 21:43:14

Focistákat szerepet játszani eddig csak a Góóól! c. filmben láttam asszem... mármint FUTBALLISTÁKAT... A_fater, eszedbe jut még vmi? Plusz Inzaghi nagyon jól tud színészkedni a 16-oson belül. :D

Ismeretlen_100074 2009.01.02. 13:32:03

Vinnie Jones két nagy filmje: A ravasz, az agy és a két füstölgő puskacső Blöff Szerintem ezek egész jók, habár nem karácsonyiak. De Vinnie óriásit alakít bennük.
süti beállítások módosítása