Bad GM Award

2009.04.01. 23:42

Ez a poszt a rossz döntésekről fog szólni. A rossz trédekről, a rossz nem-trédekről. Igen, utólag könnyű okosnak lenni. Valamint könnyű a szezon végén okosnak lenni, ha ráadásul csak erre a szezonra fókuszálunk. Nem, nem érdekel a hosszabb távú jövő, csak ez a szezon.

Első helyezett, Dumb Ass GM of the Year: Steve Kerr, Phoenix Suns.

Amit jól csinált: ööö... talán, hogy zsebpénzért leigazolta Matt Barnest.

Amit rosszul csinált: 

1. Tery Portert tette meg head coachnak. Nagyon nem jött be, főleg a játékosoknak nem. Eredménye sem lett, és mivel előbb nem lett, később már nem is lehetett, ilyenkor a játékosok ki tudják nyírni a coach-ot. Ez történt.

2. Eladta Boris Diaw-t és Raja Bellt Jason Richardsonért. Oké, Richardson rendben van, passzol a run-n-gun játékba (amiről, ugye, Porter alatt szó sem szólt...), de a csapat szívét (Bell), a csapat eszének (Nash) legjobb barátját, meg egyébként is, az egyetlen védekezni képes Sun-t, egy dörzsölt, kemény periméter játékost ÉS egy versatile, "5"-posztos játékost adni érte, háát, lószar. Miért nem adta Barbosát és nemtom, még két akárkit. De Barbosát mindenképpen. A Charlotte-nak megfelelt volna. Ha nincs ez a tréd, ENNÉL rosszabbul akkor sem szerepeltek volna.

3. Figyelembe véve, hogy Amare (Amaré? Amar'e? Ő is többet foglakozott a neve helyesírásával, mint a védekezéssel) full kiesett, magas embernek maradt Shaq és a reszli, a ruki Lopez meg a másik ruki Amundson, két nóném ruki. PEDIG akár el is adhatta volna, lett volna, aki vitte volna, AS hétvége környékén.

Figyelmen kívül hagyva a realitásokat, mondjuk Barbosa és akárkik helyett Richardson, Bell és Diaw marad, A'm'a'r'é helyére Gasol?! Hm? Na-na?!?!?! Az milyen csapat lenne...?!?!?! Csókolom. Sztívkörr, takarodj!

Runner-up Dumb Ass GM of this year: Joe Dumars, Detroit Pistons.

Amit jól csinált: Legalább a többieket nem adta el szarér'-hugyér'.

Amit rosszul csinált: Billups-t elcserélte Iversonra. Iverson pedig most már sérülés miatt nem fog játszani, ezért megérte a Denvernek adni egy király irányítót.

Honorary Bad GM Award:Chris Mullin, GSW. Magyarázni nem kell, ez neki defaultból jár.

És aki lame expertként a Steve Kerr Középszerű Fentez Expert Award-ot kapja: én vagyok.

A bejegyzés trackback címe:

https://usazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr351040923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása