Everybody talks Deke

2009.04.22. 22:54

“For me, basketball is over.”

Miközben Brown lett az év edzője, Rose a ROY, Superman a DPOY, mindenki Dekéről beszél. Deke utolsó percét töltötte a pályán, az egyik legnagyobb arc volt, karakter, ilyen nem lesz még egy. Nemzete hőse, aki nem bling-blingre szórta el a zsét, hanem kórházat épített. Már csilliomodik playoff meccsét játszotta, trillió blokk és lepattanó után, 48 ezer évesen, hangja a barna hang alatt két oktávval, és a finger wag. Deke kitekerte a térdét, NBA-ben kosarazni már nem fog, egy csúcsfej játékossal kevesebb, de rengeteg pótolhatatlan pillanattal több.

Hol fogják előbb visszavonni az 55-öst? Denverben? Atlantában, Houstonban? Esetleg Phillyben? És utána kellett néznem, mert arra nem is emlékeztem, hogy NJ-ben és NY-ban is játszott...

További sok szerencsét meg jó egészséget kívánunk Dikembe Mutombo Mpolondo Mukamba Jean Jacque Wamutombo úrnak! :-D

Beszéljenek a videók!
 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://usazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr761081049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása