Rajon Rondo is SICK!!!

2009.04.26. 22:09

Atya-gatya, ez a Rondo gyerek BETEG, egy ufó, igen, én mindig is tudtam...

Hol vannak a top point guard-ok, Nash? Fishin'. Deron? 1-3-ra szívnak, ebből fishin' lesz. CP3? Még csak 1-2-re szívnak, esélyes a fishin'. Tapizzle? 1-3, ebből fishin' lesz. Egyedül Chauncey tartja magát, 2-1-re veri CP3-t.

What 'bout me?

Rondo A JÁTÉKOS most a Bostonban, a címvédő Celticsnél, ki az a Paul Pierce? Ki az a Ray Allen? Kinek hiányzik KG?

A 4 meccs alatt a Bulls ellen eddig: KÉT tripla-dupla (20-án 19-12-16, ma 25-11-11), a legtöbb pontot dobja második legtöbb pontot dobja eddig (Pólpirsz bevágott most egy triplát, így ő vezet 94-93-ra...), ÉS a legtöbb LEPATTANÓT ő szedi Bostonban, a pontgárd, ecsém, és TRIPLA-DUPLÁT ÁTLAGOL!! (23,25-10,75-10)

Mind a négy meccsen ő szedte a legtöbb bostoni lepattanót (vagy egyedül, vagy még valaki ugyanannyit), a 185 centis pontgárd, az irányító!! Emellett még 50%-kal dob mezőnyből... áááá.....

A mai dupla-OT meccsen messze a legtöbbet játszotta a Bostonból,  55 percet a lehetséges 58-ból (!), kicsit ront az összképen, hogy kikaptak, de így is, visszaszerezték az első meccsen elvesztett hómkórtedventidzset, most 2-2.

Nos, igen, ha nem Derrick Rose "védekezne" rajta, lehet, ezek a mutatók rosszabbak lennének. De ez nem érdekel senkit.

Rajon is just doin' his thang...

A bejegyzés trackback címe:

https://usazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr191088205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása