Pletykaposzt

2009.06.08. 18:30

Azért van szükség erre a pletykaposztra, mert kis időbe beletelik, mire lejön a Gm2, és hogy expert figyelemmel meg is nézzem. Meg mindjárt vége mindennek, az NBA-vel foglalkozó websiteokon viszont többhasábnyi üres teret kell majd kitölteni, amit csak pletykákkal lehet.

Első pletyka

A Knicks szemet vetett az orlandói Gortatra. Hát kábé muhaha, egy, minek nekik, kettő, ha Gortatnak van esze - és aki egyszer jár döntőben, annak talán meglesz az ehhez szükséges élmény - akkor messzire elkerüli NY-ot. Superman backupjának lenni, sztem, elég jó állás.

Második pletyka

Antoine Walker visszatérne az NBA-be. ROTFL. Én azt mondom, jelentkezzen a Bostonnál, oda most csőstül vesznek fel hátha-még-jó-lesz-valamire-de-valójában-nem-lesz-jellegű játékosokat (ld. Starbury, MikkiMoore). Meg, persze, default opció New York. Walker azután, hogy bajnok lett a Mia-val, a nem-érdekel-kit-érdekel-jaj-de-unatkozom élő szobra lett. Még Memphisből IS elküldték...

Harmadik pletyka

Tim Thomas Bostonban akarna játszani. Még nagyobb ROTFLMAO. Én meg tudni akarok zsákolni. Maria Sharapovával akarok járni. Istenem.

Illusztráció, hogy jó legyen

Ha nekem olyan adottságaim lettek volna, mint annak a lusta gyökérnek, naaagy kosárstár lennék. At least Magyarországon. A csávó 6-10, iszonyat vállai vannak, a lábain látszik, h ugrani is tud, hármast is tud dobni, csak egy csököttagyú lusta pöcs.

Negyedik pletyi

A Knicks eltrédelné David Lee-t. Of korsz, nincs min meglepődni, a Knicks az utóbbi évtizedben ki nem állhatta, ha jó játékosai voltak, azokat el kellett adni/üldözni. Természetesen, ha Lee elmehet, mondjuk, a Lakersbe, SAS-ba vagy Orlandóba, az Lee szempontjából nagyszerű lenne. Emlékzetetőül: 2008-2009-es alapszakaszban David Lee termelte a legtöbb dupla-duplát, Supermant megelőzve.

N+1. pletyi

A Boston eltrédelné Ray Jesus Allent és Rajon Triple-double Rondót.  Háttööö, egy felől muhaha, Rondót, komolyan?!?! Más felől Rayt, hát, lehet, mittomén, mit akarnak... Mit tudhat Kevin Garnett a tervekről, ha ő már garantálta a 2010-es és a 2011-es bajnoki címet (ez egyben az N+2. pletyka)? Rondót, a jövőjüket? Hát, ha Ainge ennyire hülye, akkor legyen, biztos a szívgyógyszerek mentek rá az agyára. Na, jó, ez az utolsó mondat elég geci gonosz volt.

Te, hallottad, hogy minket el akarnak trédelni?

A bejegyzés trackback címe:

https://usazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr961172022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eki 2009.06.08. 19:15:22

Nos, ha én kosaras lennék, tuti h szintén Bostonba vágyódnék. Kell a francnak Nyújork, nagy nyomiság az egész. (Bár még sose voltam de megrögzötten ezt állítom. :D )
Dehát te tudol zsákolni, nem, flegmanuS?

flegman · http://usazzunk.blog.hu/ 2009.06.08. 20:50:15

@EkiEkiHopp: A magas szinten kidolgozott címkéket megfigyelted-e...? :-)

a_fater 2009.06.10. 13:33:42

Az illusztráció kiváló.
süti beállítások módosítása