Oh, nem csak Stan, a head coach, és Jeff, a kommentátor van itt, hanem Bill Van Gundy is, éppen interjúvolja a pálya melletti kérdezőbiztos. Daddy van Gundy szintén kosáredző volt, milyen meglepő, több, mint negyven évig. Hát, tudnak élni ezek a srácok.

Egyik gámén kérdezték Jeff-et, h Stan sosem hord nyakkendőt - ilyen gallérospóló+zakó kombóval nyomja, mire Jeff mondta, de, talán egyszer volt rajta, talán a legelső meccsén. De azóta nem. És hozzátette: "A mi külsőnkkel nehéz jól kinézni, szóval végül is mindegy..." nyehehe

Papától megtudhattuk, hogy Jeff volt a jobb all-around playa, Stan viszont nagyon jól dobott, kár, hogy akkor nem volt még hárompontos...

BTW, ez a Gm3 a totally different ballgame, Alston ma bedobja...

Kobe is sick.... Ami nagyon megnyerő a LAL-ban, hogy láthatóan bíznak egymásban, és önmagukban. Bynum teljes értékű Dwighttal szemben, megpróbálja a legjobb posztmúvjait, és bátran rádobja. És ezt Bryant is bátorítja, nem pedig lehúzza.

Jé, Mbenga a pályán... már az első negyedben...

Fél perc van vissza az elsőből, az Orl 69%-kal, a LAL 62%-kal dob! Battie most lenyomta Bryantet. ÉSSSS Kobe pumpfake, 3-pontos + a fault!! 4-point play, a bünti is bent van. Mindez tartott 17 másodpercig, Mbenga helyére jön a MACHINE. Kobe 17 pont, 7-10fg, 3 ass az első negyedben. Kezdésnek laza...

LOL, kiderült, hogy Dwight kedvenc filmjei: Friday (vmi feka múvi), és a Némó nyomában.

Ugyan már, Superman-nek hogy lehetnek ezek a kedvencei? C'mon... És Dwight állítólag azt mondta, a halak a barátaid... C'mon!!! You have to be mean to be a great dominant center!!

 7:50 második, Orl 76%, LAL 56%, és a LAL megy kettővel... durva

 Huh, Bynum dobott egy rusnya homályt...

 Kobe Pietrust szivatja a pump-fakeekkel...

Dwight folyamatosan pofázik, folyamatosan... mint egy kislány

 Durva halftime stat: az Orlando 75%fg!!! Kobe meg 21 pontnál jár...

 JVG szerint Brian Shaw öltönye olyan Miami vice-os/Don Johnsonos... :-)

JVG most azt emeli ki, hogy Howard egyik hiányossága, hogy amikor magasan, fej környékén elkapja a labdát a gyűrű közelében, leviszi, ahol már a kisebb emberek rácsaphatnak. Így vagy elveszti azt, vagy fault lesz. És most is fault lett (Bryant), és az elsőt már ki is hagyta Dwight.

 Nevetséges, hogy az Orl játékosok milyen egyértelmű faultokon tudnak vinnyogni... Bryant jól beszopatta Lee-t, egy egyszerű rutin csellel belevitte egy faultba, és most dobhat hármat. Bryant viszont most gyorsan kihagy kettőt egymás után... a harmadik azért bement.

 Dwight nagyszerűen üresre verekedte magát a gyűrű  alatt, sőt akár faultot kis kaphatott volna Gasol kiröpítéséért, de nem kapta meg. És a labdát sem, de legalább Lewis bedobta.

 Vicces, hogy a LAL mennyi off rebet szedhet, most, a harmadik negyedben 6 perc telt el, és már vagy 5-öt úgy, h emberke rádobja, kimarad, és leszedi magának, vagy tovább tudja pöckölni, h visszaszerezhető legyen. Az Orl a palánk alatt PUHA.

LAL baromira tudatosan triple-team-eli Dwightot. Akinek még sokat kell fejlődnie...

Bryant megint hülyére pumpfékeli Lee-t, de amásodikat megint kihagyta...

Nagyon jellemzű szitu: Fisher bevágja a triplát, 93-95-re feljönnek, aztán Pietrus szabadun törhet kosárra balról, zsákolna, de Fisher nem hagyja, tiszta fault a levegőben. A kosár nem ment be, nem lett belőle momentum changing zsákolás, és Pietrusnak még meg kell dolgoznia  2 pontért. Fisher 185 centi, és ő a legidősebb a pályán, 34 éves. Ilyen veteránokkal lehet nyerni.

Fisher kemény, ha faultolni kell, faultol, kemények verekszik, ha Hedo vagy Rashard post-up-olja, akik mondjuk 20-25 centivel magasabbak nála...

 2:40 van vissza, egál, 99-99

 Rashard az egyik, a képtelen a post-ba lepasszolni... Teljeen jól kijátszott pikkendroll, Dwight lent kiverekedte magát, de Lewis nem tud passzolni. Mármint képtelen rá, nincs meg hozzá az agya, a tehetsége. De legalább a kintről most bedobta.

 Bryant clutch büntit hagy ki... Az Orlando örülhet...

 Kobe elbaszta!!! Eladta a labdát, 0:30 a végéig, mínusz kettő... áááááhhh....

Két Pietrus bünti, Kobe tripla - nem megy be, viszont megint megvan a támadó lepattanó, kicsit bénáznak, LAL idő... Orl vezet 106-102-re

16 sec vissza, LAL jön.

 Először Ariza, aztán Bryant amjd Fisher is rádobja a hármast, mindhárom esetben LAL visszaszerzi a támadó lepattanót, a harmadik triplakísérlet után pedig Bryant dob közelről, 104-106 Orlando. MEGINT a Lakers szedett le minden támadót. Örülhet az Orl, hogy Bryant az első negyed óta nem bír bedobni semmit, még a büntiket sem.

 0:00,2 van vissza, vmelyik okos elkezdte kiengedni a győzelmi konfettiket... Nem, mintha a LAL vissza tudná hozni ezt a meccset, de akkor is, ez bénaság. Most azért állunk, mert szedegetik a konfettit.

Rashard bedobja mindkettőt, 108-104 Orl, 2-1 LAL. Ma nem nyert a Bryant-will, de ez nem annyira az Orlandó múlt...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://usazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr371182357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása