Gilbert, most büntetésben vagy, ezerszer leírod, hogy "Fogadom, hogy nem hozok többet fegyvert a dolgozóba", azután pedig meglátjuk.

Addig sem mehetsz labdázni a pajtásaiddal.

- Ó, hogyaza....!

Bréking: Gilbert határozatlan ideig nem labdázhat a pajtásaival.

Tanulság: Ne vigyél stukkert a iskolába, mert véletlenül előránthatod, és akkor az igazgató nagyon, de nagyon dühös lesz.

Házi feladat: beírni a googliba, hogy Gilbert guns. Most ráér, meg kellene vásárolnia ezt. Vagy beperelhetné hitelrontásért, muhaha.

A bejegyzés trackback címe:

https://usazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr21652949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a_fater 2010.01.09. 22:06:11

Legalább tudjuk, minek cipelnek be stukkert. Most írták a héten a Sport Gézán, hogy két játékos valami anyagi vitát rendezett le miközben fegyvert fogtak egymásra. Persze nem lőttek, nyuszik voltak, mint McFly.

flegman · http://usazzunk.blog.hu/ 2010.01.12. 00:21:46

azt vágod, hogy erről írtak. btw nem ennyire egyértelmű-triviális a szitu. ez már egy szappanopera, de nicns energiám követni
süti beállítások módosítása