Elek Expert hamarosan megy USÁ-ba, és kértem, hozzon nekem mezt. Mert egy rendes expertnek kell mez. Nekem már van, de miért ne lehetne még egy. Gondolkoztunk, milyen mez kellene, egy vállalható, nem csak aktuálisan divatos, hanem, ami húsz év múlva is vállalható. Egy MVP, vagy egy bajnok, vagy egy MVP-bajnok. Esetleg nem amerikai, európai, netán kanadai, de kanadai már van. Egy olyan játékos meze, akivel akár szívesen játszana együtt az expert. Akivel szívesen haverkodna. Aki majd unokái előtt is vállalható, ha van tőle meze.

Szóval, kellene egy jó mez, egy kosár mez.

 

 

 

(görget)

 

 

 

 

 

(görget)

 

 

 

 

 

(kicsit még görget)

Szóval, kellene egy jó kosár mez.

(innen)

muhaha, demekkora szópoén, há-há :-D

Komolyra fordítva a szót, mivel Elek LA-be megy, Kobe lenne a triviális megoldás. A másik lehetőség Dirk Diggler. Ez minimum "hát onnan pont nem azt kellene" eset, de Dirket bírom nagyon. Még vacila-vacila (nem, nem Vanilla Ice - ez Elek Expert szóhumora).

A bejegyzés trackback címe:

https://usazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr251683967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a_fater 2010.01.19. 09:06:37

De miért bírod Dirket?
süti beállítások módosítása