Summer of free agency #2

2010.07.08. 15:02

Joe Johnson megkapta a max contractot. 120milla/6év. Úgy kell az Atlantának. Átlagos Joe egyáltalán nem max playa, hanem totál átlagos, és már csak szarabb lesz. Ki érti ezt, én nem.

Rudy Gay (ahogy Elek hívja, buzirudi) szintén megkapta a maxot, 82/5. Lószar. Eddig semmit nem mutatott, amiért max playa lenne. A ligában 2-3 max playa van (az idei free agent nyáron), Wade, LeBron, Talán Bosh. Ennyi. Buzirudinak nagyon sokat kell mutatnia, hogy meghálálja az évi 16 millát.

Amar'e' szintén maxért elment NY-ba. 100/5. Baze. Ez is túlzás, de úgy kell nekik, megérdemlik egymást. Annyi ráció van benne, hogy A'm'a'r'e elment a pénzért. De nem max playa. Aki nem képes hat lepattanónál többet leszedni, képtelen normálisan, vgay legalább kielégítően védekezni, viszont azt hiszi, ő a tutikirály, az nem max playa.

Dirk hosszabbított maxért, nem meglepő, rendben van. Pólpirsz 61/4-ért, elmegy, de ő is csak egyre bénább lesz.

Bozzer lelépett Chicagoba, ezzel a Chi nem jár rosszul, kérdés, hogy valaki 17 ppg kariér átlaggal megérdemel-e 75-80/5-öt. Én mindig bírtam a játékát, bal kéz, jobb kéz, post-up, jumpshot, de amikor kellett, akkor mindig eltűnt. A Chicago továbbra is csábító lehet még valakinek (kinek? Na, kinek?)

Hihetetlen, de a Milwaukee képes volt egy olyan lúzernek, mint Gooden, 32/5-öt adni. Hát bullshit. max arra lesz jó, hogy eltrédeljék a hányásba.

Ray Allen megegyezett egy 10/2-es hosszabbítással. Ez egy reális szerződés. Mindkét fél látja a korlátait és a perspektívákat. Ray Allen a Bostonból akar visszavonulni, és tudja, a jövő nem róla szól. Szerintem.

Ray Allen megegyezett egy 20/2-es hosszabbítással. Elég túlzásnak érzem, ez már a respect-pénz, ennyit a második év végén már biztosan nem fog érni, 7-8/év lehetne a reális, csökkentve a második évre.

És, hogy miért igazolnak le buzirudikat meg átlagosjoe-kat max contractért? fing se tudja. A GM biztos azért, mert korábban azzal győzködte a tulajt, hogy azért draftolta/trédelte ezt-azt a playát, mert ő a jövő, ő lesz a franchise arca. Hát most nem hazudtolhatja meg magát azzal, hogy elengedi, nem ajánl maxot. Meg biztos mindenki részesedik, ügynök, playa, GM ;-P

Egyébként is, lockout lesz, nem lesznek meccsek, dollárok sem. Lehet torrentezni régi meccseket, és azt nézni otthon.

A bejegyzés trackback címe:

https://usazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr952138629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása