Én kérek elnézést

2008.10.07. 13:14

Nemtom, hogy van más közegben, de NBA stárok gyakran követik le a következő szekvenciát:

1. hülyeséget csinál

2. ezt vagy felveszik videóra, vagy rajtakapják őket, esetleg ezért letartóztatják

3a. enyhébb: vége, life goes on.

3b. súlyosabb: nyilvánosan bocsánatot kér a klubtól, a rajongóktól, a menedzserétől, edzőjétől, apától-anyától, Istentől.

Persze, mellette bünti is lesz,  csapattól, ligától, vagy magától ISTENtől, például annyi a delikvens karrierjének.

Oszi szavaival élve, az ilyenek inkább tőzsdézzenek, azaz hülye=tőzsdeügynök, from now on.

 

Nézzük a legutóbbi, mókás eseteket:

Josh Néha Szívok füvet, És erről Akkor Beszélek, Amikor Mindjárt Kiesünk a Play-offból Howard (Dallas Mavs) ebben a videóban 1:41-től látható:

https://www.youtube.com/watch?v=8otC8MWUR-4

Egy "cseriti iventen" van feka cimbik között - take a look at them...:S - és a himnusz alatt kifejti:

"A Csillagsávos Lobogót (a Himnuszt - flegman) hallhatjuk... Én nem tisztelgek ezelőtt a szar előtt. Én fekete vagyok." Utána még utal az elnökválasztásra, megismételve: "shit".

(Érdemes azt is megnézni, milyene ezek jófej feka srácok, amikor cseriti iventen szórakoznak :-) rasszizmus off)

Nyilván, amcsi médián végigsöpört a nagy patriotizmus-flash, meg a blogokon, jutyúbon, etc.  Aztán olyat is olvastam, aki védte Howardot (de minek, vaze, nem szorul rá, meg különben is...), aki régebben épp a naaagy play-off "most-csak-erre-koncentrálunk" időszakban ismertette szívási szokásait.Ismét nagyjeee.

De azért mennyire lehet okos az a srác, aki a jutyúb korában kamerába fikázza az amerikai himnuszt, miközben tudjuk-tudja, hogy USÁ-ban kevesebb fontos dolog van, mint a maxiriszpekt a Motherland, A Zászló, Our Troops over there és hasonlók iránt.

Kedves barátunk ezen kívül még szülinapibulizott is egy jót egy kellemes Game 4 vereség után (ez szintén pár éve történt). Tud élni, nagyjeee :-D

 

Mostanság pedig bocsánatot kér. Okos, inkább tőzsdézne.

 

További high-profile tőzsdeügynökök, csak példaként:

Carmelo Anthony bocsánatot kér, mert ittasan vezetett (jutyúb vid, Allen Iverson ott áll a háttérben - ő a jólöltözött srác XXXXXLLLL-es fehér pólóban)

Kobe Bryant bocsánatot kér, miután nyomozás indult ellene nemi erőszak témában (tényleg muszáj volt félrekefélni? ecsém... Vannak Kobenál ostobábbak, azoknál nem csodálkoztam volna, de pont ő?)

Két Miami újonc bocsánatot kér, hogy füvezős balhéba keveredett (Beasleyről még ki kell derülnie, szimplán tinédzserként hülye, vagy vérbeli tőzsdeügynök lesz-e belőle. Róla még lesz poszt, mert kiszúrtam magamnak)

 

High five!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://usazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr411030829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_100074 2008.10.07. 14:05:52

És van ideje ebédidőben posztolni ;-) Na igen, az USA-ban - legalábbis szavak szintjén - komolyan kell venni a patriotizmust. Amúgy ha nem szidja a lobogót, csak a választásokra mondja, hogy egy rakás macskafos az egész, azért meg nem kell megbüntetni. Azt meg nem értem, miért jó direkt vadászni ezekre és közzétenni videókat róluk. Végülis csak kosarasok, nem közéleti közszereplők.

Ismeretlen_104769 2008.10.07. 14:41:13

a posztot most fejeztem csak be... még nem vagyok makszitisztában a freeblog képességeivel :-)

Ismeretlen_100074 2008.10.07. 15:56:33

Én sosem leszek :)

Ismeretlen_11227 2008.10.07. 17:29:07

Kiemelném a "patriotizmus- flash" kifejezést. LOL. :D

Ismeretlen_101887 2008.10.09. 19:48:34

választások fikázásával nincs gond... és lehet, hogy tényleg nem érzik teljesen magukénak az amcsi himnuszt.. De tök mindegy, így is megy az élet tovább, játszanak tovább és halálra keresik magukat. Apropó más sportágak: fociban néha hallani, hogy egyes premierligás csapatok néhány játékosa csoportosan megrak valami angol kamaszlányt valamelyik hotelben. Tehát nyugi, nem csak a kosárlabdasportban vannak ilyenek.

Ismeretlen_11227 2008.10.10. 00:04:10

...vajon az az angol kamaszlány miért pont akkor van ott a hotelben? ...eh. :)
süti beállítások módosítása