Évértékelő beszéd

2009.04.09. 23:39

Visszatekintve az alapszakaszra, és erre a posztra, nézzük, mely expert tippek jöttek be és melyek nem. Még nem mindre van megoldás, whatever.

Még nem tudjuk, ki lesz a bajnok, de szerintem a Lakers. A Cleveland nagyon durván nyomja, de a veteran leadership meg a playoff experience miatt a Lakers lesz. Már csak pár hónapot kell aludni...

Nagyon valószínű, szinte tuti, hogy LeBron lesz az MP3 MVP. Persze én azt szeretném, ha Wade lenne, de nem lesz, mert a Cavs sokkal jobban teljesített, BronBron ufó módjára szórta a pontokat, zsákolt, blokkolt, röpült, egy rakás tripladuplát is csinált. Meg amúgy is, száguld a LeBron-bandwagon, és elsodor mindent.

Nagyon valószínű, hogy Rose lesz az év újonca, a Bulls bejut a rájátszásba, amiben Rose kulcsfigura volt. Greg Black Moses Oden pedig Sam Bowie stílusban nyomja egyelőre... :-(

Nem tudom, ki lesz az év védőjátékosa, én Birdmant választanám. Az egy freak, egy blokkológép, egy spark off the bench.

Most Improved? DevHarris, Birdman, Granger, NateRob. Én NateRobnak adom ezt a díjat. Bynum meghalta magát, és aki nem játszik, annak nincs csoki.

6th man: BIRDMAN vagy NateRob, én BirdMannek adom.

Attól félek, az év edzője Mike Hisztispicsa Brown lesz, mert LeBronnak hála, a Cle tarol. Lehetne még Spoelstra, aki Wadenek köszönhetné meg, ha nem Brown kapná. És SVG is, mert ő tényleg jó, annak ellenére is, hogy Sekk leszólta.

Eddig nem dobott, és már nem is fog senki 81-nél több pontot dobni alapszakasz meccsen. Kobe dobott 61-et a Knicksnek. LeBron rekordja idén "csak" 55, ő a MIL-t szórta meg.

Quadrouple-double nem volt. Nem is lesz.

Yao tényleg volt idén sérült, de alig pár meccset hagyott ki, leghosszabb kihagyása 2 mérkőzés volt. Valószínűleg az éves sérülés adagját mind odaadta Tracynek. BÁR még nincs vége az alapszakasznak! Már vége van...

Tracy ennek megfelelően idén SEM fog playoff sorozatot nyerni, De remélhetőleg a Houston ÉS Yao igen! :-) Én drukkolok.

A GSW és a Clippers az elvárásoknak megfelelően sok tehetségből a lehető legkevesebbet hzota ki. Az meg alapból bad karma, ha valaki Zach Randolphot leigazolja, vagy amikor a head coach a csapat menőit elüldözi, vagy meglepetésszerűen nem játszatja.

Melo jobb, mint valaha, de nem sokkal. Egyszer hisztizett egy kört az edzővel, de semmi extra balhé, elég sok pont, a Denver nyer, egyelőre jó. Mindez persze Iversonnal és Billups nélkül nem ment volna.

A Suns 2009-ben nem lesz bajnok. Tudtuk előre, de azért a playoffba be kellett volna jutni. Gyurcsány a hibás?

Nagy bunyó sem volt, volt pár kicsiarakás, lökdösődés, de masszív balhé nem.

Nagy mid-season tréd? Billups-to-Denver-for-Iverson-to-Detroit volt a legnagyobb hatású. Nagy mid-season tréd lehetett volna, a az ASbrék környékén a Suns elcseréli Amar'e-t.

 ÉS nagyjeee, David Lee produkálta a legtöbb double-double-t. Ez a királyság.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://usazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr731056890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása