Wow, Dwight első 8 perc alatt 11 lepattanó + 3 blokk!! Másoknak ez egy egész mérkőzésre elég... Viszont 10 perc alatt 6 Orlando TO, nulla LAL TO. Pietrus megint megette ezt a trükköt, amikor hand-checkkel, Bryant alul átviszi a labdát és a szondázó kézen keresztül indítja el a dobást. Amiből ugyan sikeres dobás nem nagyon lesz, viszont garantáltan foul, mert a szondázó kéz keresztbe üti a dobókezet. És Pietrus nem bírja megérteni, hogy ez így nem jó védekezés.

Kobe a szokásos 13 ponttal kezdte az első negyedet, Alston jó volt, de SVG valamiért most behozta helyette Jameert. Jó-jó, kis pihi. Huh, egy jó ziccer után most egy homály tempó, huh.

Dwight megint szépen lecsücsült post-ba, de csak nem jön a labda, mire odaér, addigra meg befújják - teljesen jogosan - a három másodpercet... Orlando, így nem fogtok nyerni... Gasol már nem is védekezett, annyira nyilvánvaló volt... :-)

 Most a whete Lakers van a pályán, Gasol, Walton, Farmar és a MACHINE Vujacic (aki szarul dob, de legalább megbízhatóan - add oda neki, és ő rádobja, és nagy valószínűséggel nem fog bemenni), mellettük Powell. Ha Morrison játszana, lehetne egy all-white LAL. Most a Magic is maximalizálta a pályára küldött fehér játékosok számát, Hedo, Gortat és Redick is kint van, de a Magicben a kispadon nincs is több white chocolate.

Hedo is jól tud pump-fake-elni, Odom megette, már 3. hiba.

Félidőben 12-vel megy az Orlando. Dwight tizensok lepattanó, ÖT blokk. viszont csak 2 mezőnygól.

Nna, most tudott egy nagyot zsákolni, 39-51 Orlando.

Ariza, Ariza, Travel Ariza, Török Péter azt mondaná, a bagdadi tolvaj, megint egy steal, lefutotta Hedót is és zsák.

És Fisher megint keményen faultol, nehogy könnyű kosár legyen, a tíz centivel nagyobb Lee-t. Ezt hívják veteran leadershipnek, meg playoff experiencenek.

MIk vannak, most mondják, hogy Hedo játszott egy szezont SAS-ban is, az sem ma volt, és mély nyomokat sem hagyott (bennem), mert erre totál nem emlékeztem.

Az Orl most totál tanácstalan és szétesett, LAL feljött 1-re.

És megint Fisher, palánk alatt kilopja a labdát Pietrus kezéből, aztán vetődik a labda után, a földön elterülve kér időt.

Na, végre egy kis élet, Dwight kibrusztolt magának egy dobást, és még a lepattanót is visszaszerezte, de Bryant kitépte a kezéből, a vége az lett, h Dwight átkarolva ráncigálta, ami egy kis könyökdobáláshoz vezetett. Végre, egy kis pofázás, egymást-anyjába-elküldés, mindez a két legnagyobb sztár között. Mintha anno Ewing vs Jordan, vagy Bird vs Kareem. No technikai, no pofonok, de pofázás. Dwightnak personal, végre egy kis élet.

Jameer játszik, de ma semmi pluszt nem ad az Orlandónak... Kéne egy stat, mennyivel több támadó lepattanót szed a Lakers. Mert szerintem sokkal többet.

Hedo megint belepumpálta Odomot a faultba...

Huh, Kobe alázza Pietrust, pump-fake, nem ugrik, hát rádobja, bemegy.

LAL: Odom, Bynum 5-5 személyi, Gasolnak négy, és még 7 perc van a negyedikből...

Nos, most egymás után kétszer Jameer találta meg jól a palánk alatt Dwightot, viszont közben elrontotta a rotációt, szerencsére Kobe nem dobta be az üres hármast.

Hedo is sorban hagyja ki a büntiket. Böjtje lesz ennek...

És megint, megint, megint Lakers támadó lepattanó!! Már megint! És megint, utána Ariza hármas, bumm!

De mintha az Orlando is feltámadt volna, 1:40-nel a vége előtt 85-82 Orl! Megint Hedo, már 87-82, most gyorsan összedobott 5 pontot, Lakers idő

Megint, megint, megint, Dwight pozíciót fog, tárva-nyitva, várja a labdát, és nem megy a labda, helyette Rashard rádobja - kimarad.

Ismét, pick-and-roll, Hedo végre ledobja Dwightnak, tökéletes szitu, Bryant letaglózza, ahogy azt kell. Dobjon büntetőt, ne dobjon könnyű kosarat. Egyébként is, hárommal megy az Orl. 11.1 van vissza. Első: kimarad! Második is! C'mon, Dwight, crunch time, money time, be kell dobni!!

Fisher DANG, hármas, egál, 4,6 van vissza!!! JVG ki van akadva Jameerre, rossz védekezés.

OT.

Mínusz egynél Dwight megint kihagy egy büntetőt. Clutchban be kell dobni! Másodikat bedobja, egál.

MEGINT, Lakers támadó lepattanó, gasol vs Jameer, és fault Jameer ellen, Lakers ball. Megint Lakers off-reb.

Bang, Big Shot Fisher hármas, 31 mp a végéig, LAL-Orl 94-91. Közben Bryant lekönyökölte Jameert, de nem fújtak. Orl TO.

Hedo kihagyja, LAL fastbreak, Gasol zsák, 96-91, és 21,6 másodperc.

AZTAAAA, PIETRUS KÖCCSÖGGECCII!!!!!!! A büdös kurva anyádat, hogy rohadnál szét, te mocsok disznó.

Teljesen veztes helyzetben úgy vágta két ököllel hátba gasolt, aki közben bezsákolta, akurvaannyját, ez eltiltást követel!!! Ez flagrant, és az ügyes, következetes bírók nem fújnak flagrantot. bravó. De Gasolnak adnak technikait. Mindegy. De ez a múv ez min. 2 game eltiltást érdemel.

Oké, LAL nyert, 3-1.

Jee, Fisher nagyon vidám. Tejbetökként vigyorog. Talán tud valamit.

Remark: Gm3 és Gm4 alapján szerintem nem lesz Gm6, ma nyer a LAL és vége. Hogy ne így legyen, az Orlandónak nagyon jól kell játszania, a Lakersnek meg nagyon rosszul. A LAL sokkal jobb, sokkal csapatabb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://usazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr921184988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása